Вівторок
19.03.2024
04:51
ГОДИННИК
Погода
Дунаївці (м.) 
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9
Друзі сайту
Офіційний сайт Дунаєвецької школи №4
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Газета Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Шкільний обрій
Головна » Архів матеріалів
У Міністерстві освіти сподіваються стимулювати діяльність навчальних закладів щодо забезпечення якості освіти шляхом створення національної системи рейтингового оцінювання

Проект Положення про систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів розроблено фахівцями Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та запропоновано до обговорення на сайті Міністерства освіти.

Відповідно до норм проекту документа, у рейтинговому оцінюванні братимуть участь загальноосвітні навчальні заклади незалежно від їх типу, форми власності та підпорядкування.

Рейтингове оцінювання впроваджується з метою підвищення якості освітньої діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, оцінювання стану системи загальноосвітніх навчальних закладів, запровадження механізмів вимірювання ефективності діяльності шкіл, виявлення факторів впливу на надання ними освітніх послуг з метою вирішенн ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Петрович | Дата: 10.02.2013 | Коментарі (0)

На черговому засіданні Кабінету Міністрів України  схвалено проект розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2013 році», раніше підтриманий СПО об'єднань профспілок.

Згідно з розпорядженням Кабміну з метою раціонального використання робочого часу, а також створення сприятливих умов для святкування у наступному році 1 і 2 травня та 9 травня рекомендується перенесення у порядку та на умовах, установлених законодавством.

У 2013 році для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочих днів з :

п’ятниці 3 травня – на суботу 18 травня,

– п’ятниці 10 травня – на суботу 1 червня.
Переглядів: 512 | Додав: Петрович | Дата: 07.02.2013 | Коментарі (0)

Підбито рейтинг користувачів шкільної освітньої мережі "Щоденник.ua" за січень:

Серед учнів:

1 місце - Калоян Оксана - 10 клас

2 місце - Тарнарудська Надія - 5-Б клас

3 місце - Ройзнер Костянтин - 11 клас, Ферук Денис - 9 клас, Литвинюк Діана - 8-А клас.

Серед класів:

1 місце - 10 клас

2 місце - 5-Б клас

3 місце - 8-А клас.

Вітаємо переможців і бажаємо більшої активності!!!
Переглядів: 525 | Додав: Петрович | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

Шкільною бібліотекою підбито підсумки конкурсу «Кращий читач місяця». Найактивнішими читачами шкільної бібліотеки у січні були:

Бохон Діана – 6Акл.

Бажановська Юлія - 7Б кл.

Гуменюк Марія- 9 кл.

Мартинюк Максим -3- Б кл.

Севастьянов Володимир -6 А кл.

Переможці отримали солодкі подарунки та веселі наліпки. Щиро вітаємо.

Більше фото тут або тут


Переглядів: 500 | Додав: Петрович | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

     Під такою назвою 26 січня 2013 року проходив міський конкурс-огляд драматичних колективів. У ньому взяли участь школи І-ІІІ ступенів району. Конкурс проходив у двох вікових групах. Метою заходу є подальший розвиток драматичного мистецтва, активізація дитячих драматичних колективів, підвищення їх виконавської майстерності. Оцінювало конкурсантів компетентне журі, до складу якого входили фахівці з Будинку творчості школяра, методист районного методичного кабінету Фурман Л.М.
     Не залишилися осторонь у такому змаганні і учні 7-11 класів нашої школи. Вони виступили з надзвичайно гарним драматичним номером. Драма М.Старицького «Ой не ходи, Грицю, та на вечорниці», яка проходила з музикою, співами, танцями, повернула глядачів у світ українських традицій.
     Учн ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Петрович | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

    В рамках 64 Спартакіади школярів відбулися змагання з волейболу. В нашій підгрупі змагалися команди міських шкіл. В результаті запеклої боротьби команда нашої школи у складі:Рудька Сергія, Пукаса Артема, Вишнякова Ігоря, Гаврілова Вадима, Поліщука Михайла, Мартинюка Романа, Кушніра Олександра, Чабана Віталія посіла ІІ місце та вийшла до фінальних змагань, які відбудуться 16 лютого.

Вітаємо спортсменів та бажаємо їм нових перемог та змістовної гри.

Переглядів: 470 | Додав: Петрович | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)

Національний університеті «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Українського Біблійного товариства у 2013 році проводить VІ Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії».
До участі в олімпіаді «Юні знавці Біблії» запрошуються діти дошкільного віку, учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл, учні професійно-технічних та студенти вищих навчальних закладів, які вивчають предмети духовно-морального спрямування, а саме «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», та інші предмети духовно-морального спрямування .
Метою олімпіади є підвищення інтересу учнівської та студентської молоді до Біблії, виховання духовно-багатої, національно-свідомої особистості, залучення учнів та студентів до вивчення курсів духовно-морального спрямування, інформування педагогічної громадськості та батьків про предмети духовно-мораль ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: Петрович | Дата: 31.01.2013 | Коментарі (0)

28-29 березня 2013 року Національний університеті «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Українського Біблійного товариства проводить VІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурси «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» для вихователів дошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, які викладають предмети духовно-морального спрямування та викладачів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України.
До участі у конкурсі запрошуються вихователі дошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл та викладачів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України, які викладають предмети духовно-морального спрямування, а саме «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», та ін.
Конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» має на меті привернути увагу украї ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Петрович | Дата: 31.01.2013 | Коментарі (0)

 Міністерством освіти визначено переліки збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів початкової, основної та старшої школи у 2012/2013 навчальному році


Як відомо, державна підсумкова атестація (ДПА) є формою контролю освітнього рівня учнів 4-х, 9-х та 11-х класів, а зміст, форма та терміни проведення ДПА щорічно визначаються Міністерством освіти.

Відповідним наказом Міністерства освіти визначено переліки збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х, 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової у 2012/2013 навчальному році.

Згідно з наказом електронні версії збірників, за якими буде проведено ДПА у школах, мають бути оприлюднені не пізніше 1 травня 2013 року.

Також міністерством визначено форми проведення (усно чи письмово) державної підсумкової атестації з кожного ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: Петрович | Дата: 30.01.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »